• Reken op ons voor vakwerk tot de nok

 • Platte daken

  Wilt u graag een plat dak laten leggen tijdens uw bouwproject? Kies dan voor de professionele dakdekkers van TRK Dakwerken! Wij zijn gespecialiseerd in zowel EPDM als roofing en dragen onze zorgvuldigheid hoog in het vaandel.

  broken image

  Sterkte boven alles dankzij EPDM

  EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Het is een artificieel rubber dat erg geschikt is voor platte daken. Het biedt u dan ook heel wat voordelen. De materie is sterk, bevat geen weekmakers en gaat bovendien een leven lang mee. Daarnaast is EPDM bestand tegen slechte weersomstandigheden en kan het snel geplaatst worden, zodat u kosten bespaart.

  broken image

  Milieuvriendelijk met roofing

  Roofing of bitumen is dan weer een milieuvriendelijk natuurproduct. Het is bijzonder soepel en absorbeert geen water. Daarnaast is het een goedkope en degelijke toplaag voor uw plat dak. Zo krijgt u – naast een dak boven uw hoofd – ook nog waar voor uw geld.

  broken image

  Piekfijne afwerking voor uw plat dak in Antwerpen

  Onze specialisten komen spoedig ter plaatse om u vrijblijvend professioneel advies te geven, zodat u door ons het beste plat dak voor uw vastgoed laat leggen. Door onze jarenlange ervaring kunt u trouwens vertrouwen op een afwerking op maat voor uw dak uit EPDM of roofing. Wij komen uw plat dak aanleggen tegen een lage prijs in de ruime regio Antwerpen.

 • Interesse?

  Vraag dan vandaag nog meer informatie aan!