• Reken op ons voor vakwerk tot de nok

 • Dakgoten & oversteken

  Wilt u dat uw dak een totaalplaatje vormt dat bij de uitstraling van uw huis past? Bij TRK Dakwerken bent u aan het juiste adres, want wij werken uw dakgoten en oversteken haarfijn af. Zo kunt u profiteren van echt vakmanschap! Vertrouw op ons voor een professionele aanleg van a tot z.

  Wij plaatsen dakgoten in PVC, zink en meer

  Met oversteken worden de hellende dakranden bedoeld die verder uitsteken dan de gevel. Om een proper resultaat van uw dakwerken te garanderen, werken we deze randen samen met uw dakgoot graag af met een ruime keuze aan topmaterialen. Dakgoten in PVC, hout, koper, zink… Uw mogelijkheden zijn eindeloos! Overloop nu met ons uw plannen.

  broken image
  broken image

  Professioneel advies op maat

  Weet u niet goed te kiezen tussen dakgoten in PVC, zink, hout of koper? Door onze jarenlange ervaring weten we snel wat het best bij uw dak en woning past. Daarom bieden wij u graag professionele ondersteuning bij uw dakafwerking zodat het eindresultaat gegarandeerd naar wens is. Laat u overtuigen en kies voor TRK Dakwerken voor uw oversteken en dakgoten in PVC, zink, hout koper en meer in de regio Antwerpen.

 • Interesse?

  Vraag dan vandaag nog meer informatie aan!