• Reken op ons voor vakwerk tot de nok

  • Gevelbekleding

    Een likje verf kan veel doen, maar nieuwe gevelbekleding doet heus wat meer. Wij kennen de kneepjes van het vak en zorgen voor een grondige gevelrenovatie bij u in de regio Antwerpen. Wij plaatsen sidings in gevelcement, Rockpanel, hout (zoals ceder) en padoek. Dankzij onze ruime materiaalkeuze vindt u vast wel iets naar uw wensen en noden. Informeer u nu naar uw mogelijkheden!

    Transformeer uw gevel

    Uiteraard is ook het uitzicht van uw gevel belangrijk. Wij bieden u verschillende gevelbekledingen aan van topklasse. Rockpanel, natuur- of kunstleien, profielplaten, sidings, noem maar op. Onze vakmannen hebben ervaring met al deze materialen en werken elke klus nauwkeurig af aan een lage prijs.

    Sidings in vezelcement: kwaliteit voor een goede prijs

    Een strak nieuw uiterlijk voor uw gevel hoeft niet veel te kosten. Onze sidings in vezelcement toveren uw gevel om. Zo verbetert u ook de isolatie en daarvoor hoeft u niet te veel betalen. Wilt u dat we panelen plaatsen? U heeft een uitgebreid aanbod om uit te kiezen. Rockpanel, hout, padoek, zeg maar op! Wij maken u graag wegwijs in dit wereldje.

    Duurzaam leven dankzij nieuwe gevelbekleding

    Met gevelbekleding heeft uw woning of bedrijf niet alleen een ander uiterlijk. U pakt hiermee structureel enkele problemen mee aan. Zo verliezen vele gebouwen nodeloos energie via hun gevels, maar kunt u dat voorkomen door onze sidings. Pak uw gevel ook grondig aan en vertrouw op TRK Dakwerken.

  • Interesse?

    Vraag dan vandaag nog meer informatie aan!