• Reken op ons voor vakwerk tot de nok

 • Nieuwbouw

  De baksteen zit goed geworteld in de buik van de Vlaming. Heeft u bouwplannen in de regio Antwerpen? Voor een duurzame en solide dakwerken voor nieuwbouw kunt u vertrouwen op ons. Onze service is pijlsnel en wij zijn altijd bereikbaar om uw plannen te bespreken. Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen en wij staan graag tot uw beschikking. Renoveert u? Daar zorgen wij ook voor.

  broken image

  Dakwerken voor platte en hellende daken

  Een degelijk dak is bijzonder belangrijk voor uw nieuwe woning. Het heeft een isolerende werking en houdt vocht tegen in uw leefruimte. Zorg voor de kers op de taart van uw woning in de regio Antwerpen en bespreek samen met ons hoe uw nieuw dak er uit mag zien. Kies uit keramische dakpannen, leien dakpannen, zinkbekleding en meer voor uw dakwerken. Sta versteld van de mogelijkheden voor kleur en grootte en contacteer ons voor meer info

  broken image

  Kwaliteit voor een scherpe prijs

  Door onze jarenlange ervaring in dakwerken kunt u rekenen op een perfecte afwerking. Wij leggen uw dak aandachtig aan en leveren enkel topresultaten aan betaalbare prijzen! Bij ons kiest u dus niet alleen voor een uitgebreid aanbod, topmaterialen, perfecte afwerking, jarenlange ervaring, maar betaalt u zich ook niet blauw.

 • Interesse?

  Vraag dan vandaag nog meer informatie aan!