• Reken op ons voor vakwerk tot de nok

 • Overzetdaken

  Wilt u graag een degelijke maar budgetvriendelijke dakrenovatie? Laat dan een overzetdak plaatsen door onze specialisten. Overzetdaken worden niet alleen sneller aangelegd, maar zijn ook vriendelijker voor uw portemonnee. Ontdek nu uw mogelijkheden.

  broken image

  Uw overzetdak plaatsen voor een scherpe prijs

  Lichte stalen dakelementen met een aluminium verzinkte laag zorgen voor de structuur van uw nieuwe dak. Ze worden boven uw bestaand dak geplaatst, zodat u heel wat kosten uitspaart. We hoeven daardoor ook geen grote afbraakwerken uitvoeren en kunnen deze geluidsarme daken daarom bijzonder snel aanleggen.

  broken image

  Topservice van begin tot eind

  Als wij uw overzetdak plaatsen in de regio Antwerpen, kiest u voor ervaren dakdekkers die altijd nauwkeurig en gedetailleerd te werk gaan. Bovendien staan we u graag vriendelijk te woord en bieden we het juiste antwoord op al uw vragen of problemen! Wij werken ieder dak af perfect af naar uw wensen en kunnen uw overzetdak laten plaatsen op leien, singles, roofing en golfplaten.

   

  Met ons kunt u op twee oren slapen, want een overzetdak plaatsen in de regio Antwerpen, kan ook voor een klantvriendelijke prijs.

 • Interesse?

  Vraag dan vandaag nog meer informatie aan!